Afspraak maken

Afspraak maken

Elk keuken en badkamer is uniek en persoonlijk daarom dat Cuisi-Bathroom er ook alles aan doet om hun service zo persoonlijk en uniek te maken.

U heeft een renovatieproject voor een badkamer en/of een keuken en wenst onze designer te ontmoeten om te zien wat de mogelijkheden zijn en een GRATIS prijsofferte te krijgen ?

Het is heel makkelijk ! We hebben 2 « werkmethodes » om al onze klanten zo goed mogelijk te kunnen dienen: Het traditionele advies en de afspraak op afstand.

Maak uw
GRATIS
exclusieve afspraak

A. Traditionele Afspraak

STAP 1 – Vul het formulier in

Vul onderstaand formulier in zodat we u kunnen contacteren om een eerste afspraak bij u thuis te maken. Daar doen wij de opmeting en een schatting van de uit te voeren werken.

STAP 2 – Bezoek aan de showroom

De 2de afspraak gebeurt in onze toonzaal. Onze designer zal uw 3D project en de gedetailleerde prijsofferte voorstellen rond een lekker kopje koffie. De details en modificaties zullen dan plaatsvinden.

STAP 3 – De offerte

Op het einde van de afspraak krijgt u een GRATIS gepersonaliseerde en volledig vrijblijvende offerte

STAP 4 – De afspraak

✓ De afspraak gebeurt steeds persoonlijk ( dus weinig of geen verkeer in onze showroom)

✓ Onze medewerkers geven u geen hand , deze houdt u van ons tegoed

B. AFsPRAAK OP AFSTAND

STAP 1 – Vul het formulier in.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met u op op de door u opgegeven tijdstip om het plan van de ruimte te bespreken. Onze consulent zal u nog bijkomende vragen stellen en misschien enkele foto’s van de ruimte vragen .

Daarna gaan wij aan de slag !

STAP 2 – Eerste gesprek met onze designer

U krijgt een eerste gesprek met onze designer op het afgesproken tijdstip.

Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen over uw droombadkamer en / of droomkeuken stellen. We zullen samen al uw wensen bespreken en de verschillende collecties presenteren.

Eenmaal ons gesprek afgerond maken we meteen een afspraak voor het 2de gesprek

STAP 3 – Tweede gesprek: Presentatie van het project.

Tijdens het tweede gesprek zal de designer u een 3D project voorstellen evenals de gedetailleerde prijsofferte. U zult uiteraard de mogelijkheid hebben om modificaties aan te brengen en de laatste details toe te voegen aan het project.

STAP 4 – De prijsofferte

Op het einde van het virtuele gesprek zult u een vrijblijvend, gepersonaliseerd en volledig GRATIS prijsofferte ontvangen in uw mailbox

    Afspraak maken

    Wanneer kunnen wij u het best telefonisch contacteren om uw project te bespreken?