Koop op afroep zonder voorschot

koop zonder zorgen

Koop slim op afroep en vooral zonder voorschot

Soms is het moeilijk om bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer en/of keuken onmiddellijk de juiste keuzes te maken. Bij ons houden wij niet van forcing , wij laten u steeds de nodige tijd alvorens u de knoop moet doorhakken!

In eerste instantie proberen wij uw project steeds zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw behoeftes. Toch kan u nadien nog van gedachten veranderen of bent u er nog niet onmiddellijk volledig uit om de juiste beslissing te nemen.

Concreet betekent dit dat wij uw badkamer en/of keuken in eerste instantie op maat van uw behoeftes uitwerken. Dan wordt de overeengekomen offerte overgemaakt naar de fabrikant. Maar het verschil met een klassieke bestelling is dat we overstappen naar een bestelling op afroep. Zo worden de goederen wel al gereserveerd bij de fabrikant, maar nog niet geproduceerd.

Dit biedt als eerste voordeel dat u nog niet onmiddellijk de gemaakte keuzes vastlegt en u nog wijzigingen kan aanbrengen.

Daarbovenop kunnen wij u de bijkomende garantie geven dat de besproken prijscondities behouden zullen worden. Zo bent u ervan verzekerd dat de prijzen onveranderd blijven en dus niet onderhevig zijn aan eventuele inflatie of andere prijsstijgingen in de periode tussen de bestelling en de plaatsing.

Het is pas na de definitieve bestelling dat de productie van de badkamer en/of keuken van start gaat. We bepalen dan in onderling overleg wanneer de plaatsing uitgevoerd zal worden.

Via de dienst op afroep, bieden wij u dus de service om uw badkamer en/of keuken kosteloos op afroep te laten staan en dit gedurende een periode van maximaal twee jaar.

    Afspraak maken

    Wanneer kunnen wij u het best telefonisch contacteren om uw project te bespreken?